Αποστολές

Το κατάστημα μας παρέχει 2 τρόποι αποστολής:

– Mε courier (1-2 εργάσιμες)
– Mε πρακτορείο μεταφορών (1-2 εργάσιμες).

Αποστολή με Courier στον χώρο σας

Το eantoniou.com συνεργάζεται με δυο εταιρείες ταχυμεταφορών Courier ( Γενική Ταχυδρομική και Πόρτα-Πόρτα ELTA COURIER ) προκειμένου να διασφαλίσει την άμεση παράδοση των προϊόντων σας, σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται συνήθως την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραγγελία σας, εφόσον είναι άμεσα διαθέσιμα, και το κόστος αποστολής για δέματα βάρους μέχρι 2 κιλών είναι 5,50€ + Φπα.
Δυσπροσιτες περιοχες κατόπιν συμφωνίας.

Αποστολή με Πρακτορείο Μεταφορών

Για παραγγελίες μεγάλου όγκου και βάρους, είναι πολύ πιθανό να σας συμφέρει η αποστολή της παραγγελία σας με πρακτορείο μεταφορών. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας, και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε για τον πλέον κατάλληλο τρόπο αποστολής στην περιοχή σας, καθώς και για το τελικό κόστος αποστολής.

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε επίσης απλά να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα Χρήστου Θώδη 20 Λουτράκι 20300. Στην περίπτωση αυτη, μετά την λήψη της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων και για την παραλαβή τους.